Tre trin til at skabe forandring i dit liv

Du har kun et skud i bøssen til at leve det liv, du har lyst til. Hvor længe vil du vente med at skyde det igang?

Gamle mønstre kan holde os fra at skabe de forandringer i vores liv, vi drømmer om. Mønstrene er nogle stædige små banditter, der holder os fast i fortiden og bremser os i at leve i nutiden i balance med os selv.

Vi er som mennesker skruet sådan sammen, at vi er eksperter i at finde undskyldninger for ikke at ændre noget. Det er for besværligt. Vi har ikke tid. Vi bliver i ting, der dræner os for energi, fordi det er trygt at være i noget velkendt. Uoverskueligt at gå igang. Børn, arbejde og parforhold bliver sat i første række.

Første skridt til at skabe en forandring i dit liv er at erkende, at der er noget, der ikke fungerer. At dit liv ikke giver dig den energi og glæde, du drømmer om. Jeg ved godt, at det er svært. Men hvis du spørger dig selv, så ved du garanteret allerede, hvad du godt kunne tænke dig at lave om.

Næste skridt er at lytte til, hvad din hjertekerne hvisker til dig. Hvis du tør lytte til din hjertekerne, finder du svaret på, hvordan du gerne vil leve dit liv. Svaret ligger blot og venter på dig. Og det kræver mod at lytte til sit inderste. For det, vi gemmer væk, er ofte det, vi ikke synes, vi kan være bekendt at vise verden.

Men du må godt. ‘Jeg bliver nødt til’ og ‘bør’ skal smides på porten til fordel for den lyst, der skal drive dit liv. Tredje skridt er derfor, at du sætter handling på det, du hører. Det er ikke at være egoistisk. Det er at passe godt på dig selv.

Finder du ro ved at meditere, så GØR DET.
Giver det dig glæde at gå en tur alene, så GØR DET.
Får du styr på dine tanker ved at skrive, så GØR DET.
Gør det dig glad at danse, så GØR DET.

Når du begynder at lytte til dig selv, vil du opleve, at du mærker dig selv og kommer i kontakt med dig selv på en helt ny måde. Når du åbner døren ind til din hjertekerne, kan du begynde at træde den livssti, der er din.

 

 

 

Skriv en kommentar