Privatlivspolitik

Når du besøger https://livsgefuhl.dk/, bliver der som udgangspunkt indsamlet nogle oplysninger om dig. Det sker for, at jeg løbende kan forbedre indholdet på siden. F.eks. er det interessant for mig at følge med i, hvilke sider på min hjemmeside, der bliver besøgt mest. Det giver mig et hint om, hvad der er størst interesse for blandt mine potentielle kunder.

Ved at indsamle oplysningerne, kan jeg således målrettet mit indhold bedst muligt til dig, der er interesseret i det, jeg laver.

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og fremover undlade at bruge min hjemmeside.

Nedenfor kan du læse mere om, hvilke oplysninger, der indsamles, og hvad de bliver brugt til.

COOKIES
Mine hjemmeside anvender de såkaldte cookies. Det er en tekstfil, som gemmes på din computer, din mobil ell. tilsvarende. Formålet med det er at genkende enheden, huske indstillinger, udføre statistik og evt. målrette annoncer.

Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Bemærk, at hvis du sletter eller blokerer cookies, kan du bl.a. risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte Google Analytics, Youtube o.lign. Se evt. også denne liste: Hyppige tredjeparter ved digital annoncering

PERSONOPLYSNINGER
Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.

Når du besøger min hjemmeside, indsamler og behandler jeg (eller nogle af dem, jeg benytter til den slags, f.eks Google og Mailchimp) en række sådanne informationer. Ligeledes bliver følgende der typisk indsamlet og behandlet følgende oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, din IP adresse, din geografiske placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

Når du takker ja til gratis materiale, tilmelder du dig samtidig min inspirationsmail. Med din tilmelding får jeg bl.a. adgang til dit navn og din mailadresse. Du kan til enhver tid afmelde mailen. Det gør du via et link nederst i inspirationsmailen.

Sikkerhed
LIVSgefühl Coaching har naturligvis truffet foranstaltninger, der har til formål at forhindre, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver offentliggjort, misbrugt, slettet eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bliver brugt til at identificere dig som bruger og til at fremsende fx. gratis materiale og inspirationsmail. Herudover anvender LIVSgefühl Coaching oplysningerne til at optimere services og indhold.

Du får ikke tilsendt noget, du ikke selv har givet samtykke til at ville modtage.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen. De bliver slettet, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af https://livsgefuhl.dk/, geografisk placering, køn og alder m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om Cookies ovenfor.

Oplysningerne anvendes til målretning af annoncer, hvis jeg benytter mig af sådanne.

LIVSgefühl Coaching benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på mine vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Personoplysninger som navn, e-mail m.v. bliver kun givet videre, hvis du giver samtykke til det. Jeg anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.

Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, er det din ret, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til nedenstående mailadresse.

Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Odense d. 19. maj 2018
Charlotte Lind
E-mail: charlotte@livsgefuhl.dk