Sådan tiltrækker du det, du gerne vil have  

Hvordan dælen tiltrækker du det, du gerne vil have dit liv fyldt med?

Det er faktisk ret enkelt. Det vil du se, når du læser om Law of Attraction senere i indlægget.

Hvis du ved, hvad du gerne vil have, kan du som udgangspunkt få det.

Men.

Hvis du er vokset op med at please andre, er det rigtig svært at tiltrække det, DU gerne vil have. Dine egne behov og ønsker er blevet gjort til noget, der er forkert og måske endda skamfuldt at give udtryk for.

Kan du genkende det?

Heldigvis behøver du ikke at finde dig i, at du ikke får det, du gerne vil have.

Law of Attraction
Måske har du hørt om Law of Attraction? Sagt på godt dansk handler loven om, at din måde at tænke på afgør, hvad du tiltrækker i dit liv – og dermed, hvordan du har det.

Det er altså dit tankemønster, du skal have kigget nærmere på, hvis du vil tiltrække det, du gerne vil have: Nærhed i dine relationer, kærlighed, penge, overskud, energi, glæde …

Tit gør vi det, at vi fokuserer på det, vi ikke vil have. Det kan have den uheldige konsekvens, at paraderne er oppe, og du er på vagt, når du går ud i verden.

Universet kvitterer med at give dig mere af det, du ikke ønsker. Du får øje på, at dine relationer er overfladiske, eller du mærker, at du oplever at være ikke elsket, når du er sammen med din veninde, din kæreste eller din familie.

På den måde kommer det, du ikke vil have, til at fylde mere og mere. Ikke-tankerne bliver en ond cirkel; de kommer til at stå i vejen for at give dig det, du gerne vil have.

Derfor …
… er det så p**** vigtigt, at du begynder at stille skarpt på DIG SELV. Hvad er det, du virkelig gerne vil have i dit liv?

Hvordan gør du så?
Det er heldigvis ikke raketvidenskab at få det, du gerne vil have – men det kræver en indsats af dig. Det er kun dig, der kan ændre dit fokus og dermed dit liv.

  • Begynd med at lave en liste med alt det, du gerne vil have i dit liv; det, der nærer dig. Drop alt om, hvad andre måtte tænke om det, du skriver på listen.
  • Kig dig så omkring: Hvor i dit liv får du allerede næring? Hvem er du sammen med, hvor er du, hvad laver du?
  • Lad dit fokus være lige præcis dér. Mærk, hvad det gør ved dig at fokusere på det, der giver dig næring. Hvordan har du det i kroppen, hvilke følelser mærker du, hvad gør det ved dit energiniveau?
  • Brug nu flittigt – gerne mange gange dagligt – dette mantra: Mit liv er fyldt med _________ (indsæt selv det, der nærer dig).

Lav evt. en mantraliste. Brug den som screensaver, som baggrund på din telefon, som bogmærke eller hæng den op ved siden af din seng.

Jo mere du fokuserer på alt det, du allerede har i dit liv, som nærer dig,
jo mere vil du tiltrække fra samme skuffe

Og husk så lige …
… ikke at slå dig selv i hovedet, når du kommer til at have fokus på det, du ikke vil have. For det vil ske. Det er bare op på hesten igen. Ingen er perfekt 🙂

 

BRUG FOR HJÆLP til at træde ud af pleaserrollen? – KLIK HER

 

SKRIV gerne en kommentar, hvis du synes om indlægget.

Skriv en kommentar