Sådan tager du det første skridt mod mere livsglæde

Just do it!

Nike har ramt hovedet på sømmet med deres sætning – men det er altså lettere sagt end gjort.

Når du står i livskrise op til armhulerne, virker just do it som alt andet end let. Hvis du ‘bare’ kunne gøre noget, så er jeg sikker på, at du allerede havde gjort det.

Derfor er dit første skridt at erkende, at du har brug for hjælp til ‘bare at gøre det’.

Du behøver ikke skamme dig over, at række fingeren op og sige ‘Hjælp’. Det er ikke pinligt. Det er ikke et tegn på svaghed. Tværtimod. Hvis jeg ikke selv havde bedt om hjælp, da jeg var ramt af stress, havde mit liv set meget anderledes ud i dag – og ikke på den fede måde.

En af de allerstørste udfordringer i den bed-om-hjælp processen er hovedet. Hvis du er bare en lille smule som mig, så fortæller din øverste etage dig, at du skal kende hvert et skridt på rejsen, inden du tager det første.

Problemet er bare, at hvis du vil regne det hele ud på forhånd, så er sandsynligheden for, at du kommer i gang med at ændre din situation, meget lille.

Det er derfor, du skal uddelegere arbejdet med at kaste lys over, hvordan du finder den stige, der skridt for skridt kan få dig op af det hul, du lige nu befinder dig i.

Der er selvfølgelig ingen, der kan gå vejen for dig. Men med andres hjælp kan du finde ud af, hvordan du skal sætte fødderne på stigens trin, så du kravler ud i livet igen og lader krisen blive i hullet.

Min overbevisning er, at du allerede ligger inde med svarene på, hvad der skal til for, at du omfavner livet igen. Lige nu kan du bare ikke se skoven for bare træer, fordi dit liv er fyldt med ‘støj’ i form af tanker, der hiver dig i alle mulige retninger.

At hyre en mentor er den bedste gave, jeg nogensinde har givet mig selv. Hun hjalp mig med at få tysset støjen, så jeg kunne høre det, min intuition fortalte mig. Da den først gik rent igennem, blev det helt tydeligt, hvor jeg skulle sætte mine fødder.

Mentoren hjalp mig med at transformere tanker til handling. Det gjorde hele forskellen.

Handling er det, der får dig ud af en livskrise. Tanker holder dig fast i den.

Tanker er nemlig ukonkrete, så jo mere du tænker, jo mere ukonkret og uoverskuelig bliver rejsen. Du kan ikke tænke dig op af hullet.

Mit BREAK FREE forløb viser dig, hvordan du med fire enkle trin kravler op af hullet og skaber det liv, du lige nu ville ønske, du levede.

Hvis du tør sige højt, at du har brug for støtte og vejledning, har du faktisk taget det første skridt mod at tænde lyset og få livsglæden tilbage.

KLIK her og læs om BREAK FREE forløbet, hvis du er klar til at gøre dine tanker til handling. Er dit svar ‘Ja’, så er der en gratis, afklarende break free session klar til dig.

KONTAKT mig på tlf.: 2571 2511 eller charlotte@livsgefuhl.dk

Skriv en kommentar