Forløbet ER

Forløbet  er som at vande en udtørret plante, der, med nænsom pasning og kærlig pleje, bliver vakt til live igen.

Det er en udviklingsrejse, hvor jeg som din personlige ‘gartner’ hjælper dig med at fjerne det ukrudt, der har gjort din livssti usynlig for dig. I takt med, at du får revet ukrudtet op med rode, bliver stien mere og mere tydelig for dig.

Jeg følger dig tæt på hele turen. Det giver dig de bedste forudsætninger for at komme over den målstreg, du ønsker at krydse.

Du kommer til at lære dig selv at kende på en helt ny måde, fordi du lærer at mærke, hvad der er rigtigt for dig, frem for at tænke dig til det. Det vil være nyt – og måske også grænseoverskridende – for dig. Bare rolig – jeg skal nok holde dig i hånden. Når du først finder ud af, hvilken forskel det kommer til at gøre for dit liv, begynder du at slappe af i at bruge kroppen som pejlemærke.

Modet til at leve dit liv på en ny måde, så du kan vinke farvel til din livskrise dukker gradvist op. Du behøver ikke at have regnet det hele ud, inden du begynder på din rejse. Et skridt ad gangen er, hvad der skal til, for at du kan skabe det liv, der passer DIG.