Foredrag: F***, hvad andre tænker – find modet til at lytte til dit hjerte

Længes du efter mærke livsglæden i maven – hver dag – og gøre det, DU har lyst til?

Drømmer du om at turde stå ved dig selv og give pleaseren det røde kort?

Så er løsningen, at du vinker farvel til den historie, du fortæller dig selv, om, hvem du tror du skal være.

For jeg er sikker på, at du – lige som mig – gerne vil leve med dit hjerte som vejviser. Så hvorfor ikke få ryddet dine forhindringer af vejen en gang for alle?

I dette ærlige og nede-på-jorden foredrag fortæller jeg om, hvordan du kapper båndene til den historie, der i årevis har holdt dig tilbage fra at være dig – uden frygt for, hvad andre tænker – og gøre det, du inderst inde drømmer om.

Så du kan give slip på tankemylder, dårlig samvittighed og jeg-bliver-nødt-til livsstilen.

Måske går du og venter på, at din historie slipper taget i dig … helt af sig selv. Det gør den bare ikke. Du skal finde modet til at ændre det, der gør, at du ikke tør tage dig selv og dit hjerte alvorligt.

Du bruger sandsynligvis rigtig meget krudt på at tænke over, hvorfor pokker dit liv er op ad bakke, og hvorfor du aldrig er grundglad. Du mærker sikkert uro inden i. Du spekulerer nok en del over, om ’Det her virkelig er sådan, dit liv skal være’.

Når du lever på den måde, bliver resultatet, at du forlader dig selv for at leve livet på andres præmisser. Din historie er en rigtig stor bandit i den sammenhæng.

Hvis du lader din historie styre dit liv, bliver du aldrig rigtig tilfreds med det.

Med udgangspunkt i min egen historie punkterer jeg dine søforklaringer på, hvorfor du ikke ændrer dit liv, selvom du ikke er grundglad og livstilfreds.

Det ER nemlig muligt at bryde med din gamle historie, så du kan give andres præmisser fingeren og opleve friheden til og ved bare at være dig.

Du bliver præsenteret for konkrete redskaber og får eksempler på, hvordan de fungerer.

Endelig tager jeg på nænsom vis fat i den skam, der for mange – mig selv inklusive – er forbundet med at erkende, at man i mange år har forladt sig selv, fordi man ikke turde stå ved den, man inderst inde er.

Efter foredraget vil du bl.a. være blevet klogere på:

  • Hvorfor du handler og tænker, som du gør
  • Hvad der skal til for, at du tager dig selv alvorligt
  • Hvordan skammen holder dig tilbage fra at nyde livet – og hvordan du ændrer det
  • Hvorfor det ikke ændrer noget, at du bare klemmer balderne sammen.

Der bliver plads til masser af spørgsmål, så du kan gå fra foredraget med større forståelse for dig selv og dine handlemønstre.

VARIGHED: ca. 1½ time inkl. spørgsmål/dialog.

BOOKING eller spørgsmål: tlf.: 2571 2511 eller charlotte@livsgefuhl.dk