Om coaching

“Mit forløb ved Charlotte er uden tvivl noget af det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv.
Sjældent har jeg mødt et menneske, som har heppet så meget på mig og min udvikling. Én, som, ubesværet, har kunnet se, hvornår jeg havde brug for at blive holdt i hånden, og hvornår det var på sin plads at stille de provokerende spørgsmål, der sendte mig ad nye, tiltrængte veje, jeg aldrig selv havde fundet.
Charlotte er nærværende, investeret, varm og et menneske, der forstår at skabe øjeblikkelig tillid.
Hvis du, som jeg, mangler overblik i dit liv og søger efter troen på dit værd, vil jeg uden at tøve anbefale dig denne coach, som på kompetent vis vil guide dig derhen, hvor du ønsker at være”.

Cecilie Hedegaard-Elmsted, Odense

 

“Har just været til coaching hos Charlotte -LIVSgefül. Og jeg kan varmt anbefale alle, der har lyst og nysgerrighed på at få focus, at give sig selv denne gave.
Charlotte er et varmt og empatisk menneske, -der professionelt holder retningen i mod det du ønsker focus på.
Rammerne er hyggelige og afslappede.
Hvis eller når, jeg for brug for hjælp til at finde, -og holde retningen, vil jeg ubetinget glæde mig til endnu en coaching hos Charlotte”.

Bente Kjær Vennekilde, Odense

 

“Charlotte er en utrolig behagelig person at tale med. Hun lytter fokuseret og er meget opmærksom på, om hun rammer noget vigtigt, når hun spørger ind til din situation. Jeg kan stærkt anbefale dig at opsøge Charlotte, hvis du vil videre i dit liv og mærke dig selv på en ny måde”.

Rikke Homar, Odense

 

“Jeg vil varmt anbefale Charlotte til andre, der har brug for hjælp til selvhjælp. Hun er en dygtig coach, som er virkelig behagelig at tale med og meget forstående. Jeg har kun positivt at sige om Charlotte og vores samtaler, og jeg er meget overrasket over, hvor hurtigt jeg kom tilbage på sporet igen efter samtalerne.
Jeg opsøgte Charlotte, da jeg havde en knap så velfungerende hverdag. Jeg var lettere stresset, havde søvnproblemer og manglede overskud. Jeg havde især svært ved at sige fra og havde en del tankemylder ved sengetid.
Charlotte har givet mig nogle gode redskaber til at mærke efter, lytte til mig selv og få styr på mine tanker. Efter samtalerne er jeg blevet meget bedre til at vurdere, hvad der er bedst for mig selv, og hvordan jeg får en mere overskuelig hverdag, hvilket gør at jeg sover meget bedre om natten.
Alt i alt er jeg blevet et langt gladere menneske med meget mere overskud og forståelse for mig selv!”.

Maja Herbøl, Odense

 

“Min oplevelse af Charlotte som coach kan ikke beskrives med et enkelt ord. Når det så er sagt, så er der alligevel et ord, som popper op, og det er: skarp.
Charlotte er så skarp til at læse imellem linjerne på den historie, som du kommer med. En historie, som måske nu er blevet en begrænsning på din vej i livet.
Med Charlottes intuitive blik på din historie, om du har en krise eller blot sidder fast på din vej i livet, så kan du få en ny og mere handlekraftig vinkel på din unikke historie.
Charlotte følger dig på fineste vis trygt, og også lidt provokerende, videre til det næste kapitel.
Det virker! Og Charlotte har min varmeste anbefaling”.

Helle Høgh, Odense

 

En samtale med Charlotte, er ligesom at snakke med en god veninde, men hvor snakken kun drejer sig om mig, og det jeg har brug for.
Charlotte har en helt enestående måde at lytte, støtte og motivere på samme tid. Hun hører det, du siger, selvom du ikke selv kan høre det.
Charlotte stiller gode og relevante spørgsmål og hjælper dig til, at du selv kan svare. Hun er ikke bleg for at gå lige til sagen, hvis det er det, du har brug for – ellers får du plads til at pakke tingene ud i dit eget tempo.
Jeg har haft et par aha-øjeblikke, som kom helt bag på mig. Tusind tak for hjælpen!”.

Jennifer Burke-Hansen, Ullerslev

 

“Charlotte er en, som både hører, hvad det konkret er, man fortæller, men også hvad der ligger bag det, man fortæller. Hun samler op på det, man fortæller, og det gør, at man løbende bliver bevidst om, hvad der ligger til grund for ens bekymringer.

Hos LIVSgefühl får man ikke svarene serveret, men samtalen med Charlotte gjorde, at jeg selv fandt frem til de løsninger, der virker for mig. Charlotte formår at stille præcise spørgsmål og anvende en masse teori om mennesket og menneskehjernen. Hendes egne erfaringer inspirerede mig til at arbejde mig frem til at gøre noget ved mine bekymringer.
I sin egenskab af at have øje for, at det, der virker for mig, ikke nødvendigvis virker for andre, formåede Charlotte at hjælpe mig med at finde den helt rigtige løsning for mig”.

Marlene Christensen, Odense

 

“Jeg var så heldig, at Charlotte helt akut hjalp mig med et stort dilemma. Hun tilbød mig – fordi min udfordring var akut – at blive coachet over telefonen, og det virkede perfekt. For mig er Charlottes coachingform yderst virkningsfuld.
Jeg vil til enhver tid give hende mine allerbedste anbefalinger”.

Ulla Egelund, Odense