Bliver du (også) forvirret af det her?

Mine mave og mine næsebor var fyldt til randen med indtryk, da jeg forleden gik hjem fra et besøg i Odenses nyeste madmekka: Arkaden Foodmarket. To etager med madboder, der alle lokker med den helt rigtige løsning til at få stillet sulten.

Læs videre og find ud af, hvordan det har noget med dig at gøre

Et overflødighedshorn af muligheder – det lyder som en sand fest, ikk’?

Men det var det faktisk ikke.

Jeg havde virkelig svært ved at bestemme mig.

For når nu den dybstegte kyllinge-oste-bolle så lige så lækker ud som spydene med marineret kalvekød, og den sirligt rullede vegetarwrap lokkede lige så meget som de økologiske pandekager med oksekødsfyld  … hvad skulle jeg så vælge?

Jeg mærkede frustrationen banke på. For jeg var jo nødt til at beslutte mig, hvis jeg skulle fuldføre mission få-noget-at-spise og dermed løse mit problem.

Det var her, jeg kom til at tænke på, at præcis det samme pres du bliver udsat for i en livskrisesituation: Frustrationen ved at skulle finde ud af, hvilken sti du skal vælge at gå ad (blandt et utal af stier) for at få løst dit problemet.

Hvis du gerne vil ud af krisen, ved du, at du skal vælge en vej. Ellers kommer du ikke videre. Men hvilken vej? Healing? Tankefeltterapi? Klangterapi? Kraniosakralterapi? Mindfulness? Psykoterapi? Coaching?

Måske mit tilbud sidst i indlægget er din rette vej?

Det er ret frustrende, ikk’? Belastende. Grænsende til det stressende, hvis du spørger mig.

DU HAR NEMLIG BRUG FOR ENKELTHED, når du står i en livskrise. Én retning – én løsning –  du tror på kan få dig på rette kurs igen.

Den kan være svær at fokusere på.
Hvis du er bare en smule som mig, lader du dig (helt naturligt)
påvirke af mennesker omkring dig.

Har du en veninde, der er blevet hjulpet videre af fx hypnose, så falder det ligefor at tænke: ’Hvis det virkede for hende, så er det vel dumt af mig ikke at prøve?’.

Næ, faktisk ikke.

Fordi.

Hvis du allerede på forhånd har modstand mod hypnose (som jeg i øvrigt intet dårligt har at sige om), så er der ingen grund til at spilde krudt på det .

Du skal finde den vej, der passer DIG. Ellers ender du bare med at give op på halvvejen, hvilket jo på ingen måde er det, der hjælper dig.

Den bedste måde at finde din vej på er ved at lukke ørerne for alle de råd og idéer, som folk i bedste mening kommer med (hvis jeg havde en krone for alle de råd, jeg har fået …).

SÅDAN FINDER DU DIN LØSNING:

  • Sæt eller læg dig et sted, hvor du ikke bliver forstyrret.
  • Luk øjnene og træk vejret roligt og dybt.
  • Tænk på, hvordan du gerne vil have dit krisefri liv skal være.
  • Stille og roligt begynder der at poppe idéer til ’hjælpere’ op (bare giv dig tid – de skal nok komme).
  • Skriv ’hjælperne’ ned på et stykke papir.
  • Mærk, hvilken fornemmelse hver enkelt mulighed giver dig i kroppen.
  • Vælg den løsning, der giver dig den bedste fornemmelse.

Du kan godt regne med, at de løsningsmuligheder, der kommer til dig, er et produkt af din underbevidsthed. Du henter med andre ord din løsning fra dit eget indre lager.

Ved at lave denne lille øvelse, kan du undgå at skulle løsnings-shoppe i en uendelighed. Du har allerede svaret på, hvad der bedst kan hjælpe dig ud af din livskrise.

HUSK: Det er som udgangspunkt
din første indskydelse, der er den rigtige

 

Hvis din underbevidsthed svarer COACHING, skal du være så hjerteligt velkommen til at ansøge om en gratis 30 minutters KOM-VIDERE session (Skype eller telefon).
Sessionen er din mulighed for at finde ud af, om det er LIVSgefühl, der skal være din personlige hepper, imens du skaber dit krisefri liv.

 

ANSØG om KOM-VIDERE session hér.

 

KONTAKT: tlf.: 2571 2511 eller charlotte@livsgefuhl.dk

 

PS: Hvilken ret jeg valgte? Den første indskydelse var den rigtige. Smagsprøven, som var den første jeg fik, gjorde udslaget. Krydderiernes prikken på min tunge og kødets mørhed rumsterede i mit baghoved, imens jeg besøgte de øvrige madboder. Jeg valgte de marinerede kalvespyd.

Skriv en kommentar