Room to TALK – stress

Er du KVINDE og ramt af STRESS?
Føler du dig alene med dit mylder af tanker?
Ville du ønske, at du kunne møde andre kvinder, der står i samme situation som dig?
Længes du efter at tale med ligesindede om alt det, som folk, der ikke er ramt af stress, ikke forstår?

Så er Room to TALK noget for DIG.

Her møder du ligesindede, der forstår din situation – kvinder, der taler dit sprog.

 

Room to TALK er et trygt og nærværende fællesskab, hvor du endelig får mulighed for at sætte ord på, hvordan du har det lige nu. Helt nede på jorden og sammen med helt almindelig mennesker, der har det som dig.

Gør det lettere at være dig
I LIVSgefühls TALKroom handler det om bare at kunne være DIG. Her er alle i samme båd, og du vil derfor blive mødt og forstået, når du taler om, hvilke tanker du bøvler med, hvilke bekymringer du gør dig og hvilke udfordringer, du møder i din hverdag som stressramt.

Det handler ikke om at undersøge, hvorfor du er blevet ramt af stress, hvad du skal gøre ved det eller hvornår du er klar til at begynde på arbejde igen. Min egen erfaring er, at lige præcis de fremadrettede spørgsmål kan være med til at puste til stressilden.

Der, hvor du er lige nu, skal du have lov til bare at være.

Få luft for dine tanker
Når du er sammen med andre, der har det som dig, bliver det lettere at være dig. Det giver ro at blive ’set’ i det, du tumler med. Det er befriende ikke at skulle forklare eller forsvare, at du har det, som du har det.

Room to TALK er dit frirum, hvor du kan få luft for alle de tanker, du gør dig men ikke ved, hvor du skal gøre af. Med min store psykologiske og menneskelige indsigt sørger jeg kærligt og empatisk for, at TALKen forløber på en måde, der er til gavn for alle deltagere.

Vand din sjæl
Jeg tror på, at stress er et udtryk for, at din sjæl har lidt overlast. Den har kaldt på dig alt for længe, uden at du har lyttet til den. Du har kørt på autopilot og derfor slet ikke bemærket, at din sjæl er visnet.

I Room to TALK vander du din sjæl ved hjælp af ord, så den kan blive vakt til live og begynde at gro.

Samtale med ligesindede er magisk. Når du sætter ord på det, du oplever, begynder du at hele dig selv. Når du hører andre fortælle om deres oplevelser med at være ramt af stress, giver det dig nye perspektiver, der kan hjælpe dig med at hele.

Hver TALK afsluttes med en lille meditation, der hjælper dig med at slappe af, så dine ord får de allerbedste vilkår til at hele dig.

Genkender du dig selv?
Hvis du ser dig selv i bare en smule af nedenstående, er Room to TALK dit match:

  • Dit liv føles som en rodekasse. Du kigger ned i den og kan slet ikke overskue, hvordan du skal få sorteret i roderiet.
  • Når folk spørger dig ”Hvordan går det?”, aner du ikke, hvad du skal svare, for du ved det faktisk ikke. Det ene øjeblik er det på én måde – det næste øjeblik på en anden.
  • En sms, et telefonopkald eller en mail kan få dig til at føle dig presset. ”Hvorfor kan folk ikke bare lade mig være i fred”, tænker du.
  • Der er ingen omkring dig, der forstår, hvad det er, du går igennem. Du har også selv svært ved at forstå det.
  • Du scanner igen og igen dig selv: Hvordan har jeg det nu? Er det lidt bedre end for en time siden? Kan jeg mon gå på arbejde i næste uge?
  • Når du går ud – især når det er lyst – er du bange for, at folk tror du pjækker og tænker noget i retning af ’Så galt kan det da ikke stå til, når hun kan gå tur og købe ind. Hun ser da ud til at have det godt nok’.
  • I løbet af en dag spørger du dig selv gentagne gange: ”Hvordan kunne det her ske for mig?”.
  • Du føler dig svag og skammer dig, fordi du er blevet ramt af stress.

Ovenstående punkter passede på mig, da jeg for fire år siden blev sygemeldt med stress.
LÆS min historie.

Det praktiske
Der kan være max. otte personer i et TALKroom. Ved minimum tre personer oprettes gruppen.
En TALK varer to timer.

Vi mødes d. 1. og 3. torsdag i måneden kl. 10-12. FØRSTE GANG er d. 5. april 2018.

Efter første TALK har du mulighed for at blive medlem af en lukket Facebookgruppe, hvor du kan sparre med de øvrige TALK deltagere. Dagen efter TALKen står jeg til rådighed for spørgsmål i Facebookgruppen kl. 9-10. Jeg er naturligvis også løbende i gruppen.

Din investering er kr. 800,- pr. måned. Du betaler ved tilmelding. Der gives ikke penge retur ved manglende fremmøde.
Bemærk: Introduktionspris – pr. 1. juni er prisen kr. 1.200,- pr. måned.

Prisen er ex. moms.

Hvor?
LIVSgefühls TALKroom foregår i private rammer på Svanevej 35, 5000 Odense C.

 

KONTAKT mig endelig, hvis du vil høre mere: tlf.: 2571 2511 eller charlotte@livsgefuhl.dk