Din investering

Når du vælger LIVSgefühls BREAK FREE forløb, giver du dig selv en gave for livet.

Forløbet er en langtidsholdbar investering på kr. 18.500,- (BONUS – se nederst på siden) i dig selv og din fremtid. En investering, der giver dig livsglæden tilbage, retning på dit liv og friheden til endelig ‘bare’ at være dig.

Det gode ved den her investering er, at den hverken bliver slidt eller mister værdi over tid. Tværtimod. Jo mere du bruger den (det, du har lært), jo mere lysende og værdifuld bliver den.

Ratebetaling

Hvis du har det bedre med at sprede din investering ud over tid, har du mulighed for at fordele din betaling over tre måneder.

Vælger du denne løsning, er det de her tal, du skal fodre din netbank med:

Tre rater á kr. 6.500,- (i alt kr. 19.500,-).

Første rate betales ved tilmelding. Rate to og tre betales forfalder månedsvis forud den første i måneden.

BONUS til dig, der vil vil igang NU
Jeg tager altid en indledende samtale med mine kunder forud for opstart af et forløb for at sikre, at vi er det rigtige match.
Beslutter du dig for at skabe forandring i dit liv senest syv dage efter vores samtale, bliver du belønnet med en rabat på kr. 1.500,- (kan ikke betales i rater).

Tilmelding og betaling
Når du har besluttet, hvordan du ønsker at afregne, sender jeg dig en faktura. Din plads er sikret, når jeg har modtaget din betaling via bankoverførsel til kt. 5053-00013166268.

NB: priserne er ex. moms.

 

KONTAKT mig på tlf.: 2571 2511 eller charlotte@livsgefuhl.dk