Coaching – live

Jeg er her for at hjælpe dig med at finde ud af, hvordan du kommer fri af din livskrise og op på dit næste livsniveau – der, hvor krisen er fortid.

EN MENTAL DÅSEÅBNER
Når du vælger at komme hos mig, er det fordi, der er noget i dit liv, du gerne vil ændre.

Hos mig får du derfor forandringscoaching.

Forandringscoaching er nærværende samtaler med skarpt fokus på dig og de tanker og følelser, der kræver ekstra opmærksomhed for at finde de svar, du har brug for for at komme videre.

I dit coachingforløb hos mig, bruger du din livshistorie aktivt. Jeg tror nemlig på, at det er der, du finder mange af svarene på, hvorfor du sidder fast i din livskrise. Men vi har hele tiden fokus på din nutid og på, hvor du gerne vil hen med din fremtid.

Forandringscoahcing er super effektivt – næsten magisk. Det er en mental dåseåbner, der hjælper dig med at få låget af din livskrise, så det, der har skabt den, kan komme ud. Det skaber plads til den forandring, du drømmer om.

Andre siger

DET HANDLER OM DIG
Se din coaching hos LIVSgefühl som en samtale med en ven, hvor det udelukkende handler om dig (Hvor tit sker dét lige?) – og du behøver ikke have dårlig samvittighed over det.

Den coachende samtale er et af de allerbedste redskaber, der findes, for at flytte dig ud af den krise, du står i. Det siger jeg uden at tøve, fordi jeg selv har prøvet det – det virker.

Din session foregår på den her måde: Jeg stiller spørgsmålene – du har svarene (Jeg er overbevist om, at de allerede er inden i dig). Dejligt enkelt, ikk’?!

Min stil er afslappet, nede på jorden og med et humoristisk glimt i øjet. Det betyder dog ikke, at du undgår nærgående, skarpe og til tider provokerende spørgsmål. Jeg tror nemlig ikke på, at der kommer noget ud af at stryge dig med hårene. Det flytter dig ikke hen til nye erkendelser, der kan gøre en forskel for dit liv.

Vores samtale tager altid udgangspunkt i det, du har brug for at tale om. Den foregår i mit private hjem. Stolen er behagelig at sidde i, tæppet er blødt og kaffen/theen er dampende varm. Tavshedspligten overholder jeg naturligvis. Altid.

(Er du mere til Skypesamtaler, er det sådan vi gør det).

Andre siger

DIN INVESTERING
Du vil opleve, at de erkendelser, du bærer med dig fra gang til gang, hurtigt skaber en positiv forandring i dit liv.

Når du vælger forandringscoaching, vælger du en løsning, der kan holde resten af dit liv. Du foretager med andre ord en langtidsholdbar investering i dig selv. Jo mere du bruger det, du lærer, jo større værdi får din investering.

Eller sagt på en anden måde: Du bestemmer selv, hvor meget valuta du vil have for dine penge.

Jeg tror på, at forandring sker over tid. Derfor er det hos LIVSgefühl ikke muligt at køre blot en enkelt runde på coachingbanen. Det vil snyde dig for at skabe sammenhæng i og mening med dine nye indsigter.

Mit tilbud til dig ser derfor sådan her ud:

  • Tre samtaler: kr. 2.700,-
  • Fem samtaler kr. 4.250,-

En samtale varer ca. 60 min.

Priserne er ex. moms.

 

LÆS også om LIVSgefühls BREAK FREE mentorforløb, hvor du igennem tre intensive måneder har mig som din personlige hepper. Du får udarbejdet en personlig Fyrtårns Top 5, laver hjemmeopgaver/øvelser og har adgang til løbende sparring gennem hele forløbet.

Andre siger om mentorforløbet.


KONTAKT MIG
 på tlf.: 2571 2511 eller charlotte@livsgefuhl.dk, hvis du er klar til at træde ud af krisen og løfte dit liv til næste niveau.