Her er min historie

Da jeg endelig begyndte at give slip på fortiden og de svære følelser forbundet med den, fandt jeg modet til at leve livet på m i n måde.
Charlotte, LIVSgefühl

På en snevejrsdag i 1967 giver jeg mit første vræl fra mig. Det bliver starten på en lang og smertefuld rejse mod et liv med ro i sindet og modet til bare at være mig.

Fra en meget ung alder føler jeg mig anderledes og forkert. Udenfor.

Det oversætte jeg til, at jeg ikke er god nok. Ikke værd at elske. Usynlig, fordi jeg ikke føler mig set, hørt og mødt, når jeg udtrykker mine følelser. Det lægger kimen til en årelang affære med lavt selvværd og oplevelsen af ikke at høre til i den verden, der omgiver mig.

I et forsøg på at ‘komme ind i varmen’ bliver jeg hende, der prøver at gøre alt rigtigt. Jeg tør ikke sige eller gøre noget, andre ikke kan lide. Jeg undertrykker de følelser, jeg kan se, andre ikke bryder sig om.

Jeg udvikler mig til en rendyrket pleaser, der med perfektion og præstation prøver at bevise, at jeg er noget værd som mig. Jeg bliver en human doing i stedet for en human being.

Prisen er høj. Jo mere jeg forsøger at gøre ting, der kan få omverdenen til at validere mit værd, jo mindre bliver min kerne. Jeg mister mig selv.

Jeg bliver gradvist en anden end den, jeg inderst inde er. Styrer efter andres pejlemærker og mister derved retning i mit liv.

Da jeg er midt i 40’erne,  fylder fysiske smerter og en voldsom indre uro alt. Jeg bryder sammen og bliver sygemeldt med stress.

Sygemeldingen bliver mit point of no return.

Hjælp fra en dygtig coach bliver min redning. “Hvis du fornægter dine følelser, ejer de dig”, siger hun til mig. Det får mig til at indse, at jeg er nødt til at face alle de svære følelser, der er forbundet med min opvækst; følelser, jeg i en menneskealder har undertrykt.

I takt med, at jeg begynder at eje både min historie og mine følelser, vokser mit selvværd. Jeg får mere og mere retning på mit liv, og livskrisen slipper sit tag i mig.

Mit liv er ikke perfekt. Jeg bliver stadig overmandet af svære følelser og sendt til tælling af store udfordringer i mit liv. Men i dag har jeg redskaberne til at håndtere det – og jeg lever livet, som jeg gerne vil.

Fortiden får ikke længere lov til at diktere min nutid. Efter at have levet det meste af mit liv fanget i gamle mønstre og uhensigtsmæssige overbevisninger, føles det FANTASTISK ENDELIG AT VÆRE FRI.

Jeg har fundet modet til ‘bare’ at være mig og til at leve livet på den måde, der er rigtig for mig.

DRØMMER DU OM AT GØRE DET SAMME?

Lad mig hjælpe dig med at komme videre ❤ Jeg véd, at min rejse kan gøre en forskel for DIG.

Hos LIVSgefühl, møder du en hjertekvinde, der er både skarp og ydmyg. Fyldt med humor og varme. Moden, sansende, omsorgsfuld og sindssygt god til at skabe tillid og åbne dit hjerte.

Min bullshitradar er fintfølende. Jeg mærker instinktivt, om noget er vigtigt at få frem i lyset for, at du kan komme videre. Jeg ved af egen erfaring, at det svære er grænseoverskridende at sætte ord på, men du kan være ganske rolig: Du bliver mødt med anerkendelse og empati uanset, hvad der kommer op til overfladen.

 

Jeg glæder mig til at hjælpe DIG med at finde DIN måde at leve på.

 

KONTAKT mig på tlf.: 2571 2511 eller charlotte@livsgefuhl.dk